RAVINTOLA ON SULJETTU TOISTAISEKSI SUNNUNTAISTA 22.3.2020 ALKAEN.

Lounas
Ma - pe 11.00-14.00

Illallinen
Ma - to 17.00-21.00
Pe 17.00-22.00
La 15.00-22.00

 

Sunnuntai

Su 12.00-17.00

(viimeiset tilaukset keittiöstä klo 15.00)

Ravintola / baari:
Ma-To 11.00-22.00
Pe 11.00-00.00
La 15.00-00.00
Su 12:00-17.00

040-3532522

(Aukioloaikoina vastaamme puhelimeen, muina aikoina toivomme että lähetätte sähköpostia. Lounasaikaan olemme kiireisimpiä, joten, emme aina ehdi vastata puhelimeen.)

Accountor Tower 

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Väliaikaisen parkkipaikan osoite: Keilaranta 2

Parkkipaikka on ilmainen, kun ilmoitat auton rekisterinumeron henkilökunnallemme.

Terassiemme rakennustyöt ovat hieman kesken, pahoittelemme tästä johtuvaa häiriötä.  

Menu

Keittiömestarimme Rikun ruoanlaiton kulmakiviksi ovat muodostuneet laadukkaat raaka-aineet, käsityö ja eri keittiöiden perinteet.

 

Myös Lucyssa Rikun ja koko keittiötiimin tavoitteena on tehdä rehellistä, herkullista ruokaa, jossa näkyy kokkien kädenjälki ja omintakeinen tyyli. Annokset valmistetaan klassisilla tekniikoilla raaka-aineista ympäri maailman: tätä on moderni bistroruoka.

Maistelumenut

Blue Moon

65

Fried Risotto cake

Paistettu risottokakku, villiyrttejä ja parmesankreemiä

 

Wild Miso Soup

Metsäsieniä, misokeittoa ja kuivattua levää

 

Broc n’ Roll Tempura

Kukkakaali-, varsiparsakaali- ja kookostempura

 

Buckwheat & Tofu

Tattaripuuroa, silkkistä ”tofu-majoneesia”, paahdettuja juureksia ja paistettuja ruusukaaleja

 

Spun Caramel Apple

Karamelli-omenaa ja kanelisorbettia

Ticket to Ride

69

Miso Buckwheat Blini

Miso-tattariblini, kolmen kalan mätiä, smetanaa ja suola-omenahilloa

 

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

 

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

 

Carved Steak Frittes

Härän ulkofilettä, sieniä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

 

Super Tiny Ice Cream Party

Pieniä jäätelötuutteja ja täytteitä

 

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapiokahelmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Yellow Submarine

99

Skagen Cocktail

Käsinkuorittuja norjalaisia katkarapuja baby gem salaatinlehdellä, majoneesia ja avocadomoussea

 

Sugar-salted Salmon Tataki

Kevyesti sokerisuolattua lohta, fenkolia ja lasinuudelisalaattia

 

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

 

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

 

Salmon Cottoleta

Leivitettyä ja paistettua lohta, lämmin kurkku-perunasalaatti, mustavalkosipulimajoneesia ja yrttijogurttia

 

Cod and ”Cassis”

Kevyesti paahdettua turskaa, marjavinaigrettea, pinaattia ja levää

 

”Lazy” Beef Wellington

Taikinoitu härän ulkofile, täytettynä sienillä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

 

Super Tiny Ice Cream Party

Pieniä jäätelötuutteja ja täytteitä

 

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapiokahelmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Snacks 7€

Miso Buckwheat Blini

Miso-tattariblini, kolmen kalan mätiä, smetanaa ja suola-omenahilloa

Fried Risotto cake

Paistettu risottokakku, villiyrttejä ja parmesankreemiä

Skagen Cocktail

Käsinkuorittuja norjalaisia katkarapuja baby gem -salaatinlehdellä, majoneesia ja avocadomoussea

Salmon Tartare ”Cigars”

Lohitartaria, soijaa, retikkaa ja purjotuhkaa

Steamy-love Pork Belly Bun

Possu-höyrysämpylä, kaalia, kuusilientä ja seesami-pikkelöityjä ituja

Alkuruokia 14€

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

Wild Miso Soup

Metsäsieniä, misokeittoa ja kuivattua levää

Broc n’ Roll Tempura

Kukkakaali-, varsiparsakaali- ja kookostempura

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

Sugar-salted Salmon Tataki 

Kevyesti sokerisuolattua lohta, fenkolia ja lasinuudelisalaattia

Pääruokia

Salmon Cottoleta 24€

Leivitettyä ja paistettua lohta, lämmin kurkku-perunasalaatti, mustavalkosipulimajoneesia ja yrttijogurttia

Cod and ”Cassis” 29€

Kevyesti paahdettua turskaa, marjavinegrettea, pinaattia ja levää

Buttermilk Chicken Schnitzel 21€

Piimä-marinoitua ja leivitettyä kananrintaa, Korean BBQ-kanansiipiä ja wasabikreemiä

Buckwheat & Tofu 20€ 

Tattaripuuroa, silkkistä ”tofu-majoneesia”, paahdettuja juureksia ja paistettuja ruusukaaleja

”Lazy” Beef Wellington 23€

Taikinoitu härän ulkofile, täytettynä sienillä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

Lisukkeita

Carrot & Cabbage 8€

Pikkelöityä porkkanaa, poltettua kaalia sekä maapähkinä-seesamikastiketta

Greens & Beans 8€

Lehtikaalia, kiinalaisia vihanneksia, sinappia, haudutettua haricot-papuja ja pikkelöityjä papuja

Bo Sam Combination Bowl 8€

Salaattia, sipulia, chiliä ja mausteita

”Bistro fries” 4€

Talon ranskanperunoita, yrttejä, mausteita ja rakkautta

Steamed Rice 4€

Japanilaista riisiä ja ripaus rapeutta

Jälkiruoka 14€

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapioka helmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Spun Caramel Apple

Karamelli-omenaa ja kanelisorbettia

Head in the Clouds

Tammiparfait, kuivattuja metsämarjoja ja misokaramellia

Super Tiny Ice Cream Party

Vegaanista suklaasorbettia ja pronssattu "tatuointi"

Keilaniemi Mess

"Under contruction"