Menu

Huom! Menumme päivittyy ennen 2.6. tapahtuvaa avaamista, uusi menu julkaistaan mahdollisimman pian! 

 

Keittiömestarimme Rikun ruoanlaiton kulmakiviksi ovat muodostuneet laadukkaat raaka-aineet, käsityö ja eri keittiöiden perinteet.

 

Myös Lucyssa Rikun ja koko keittiötiimin tavoitteena on tehdä rehellistä, herkullista ruokaa, jossa näkyy kokkien kädenjälki ja omintakeinen tyyli. Annokset valmistetaan klassisilla tekniikoilla raaka-aineista ympäri maailman: tätä on moderni bistroruoka.

Maistelumenut

Blue Moon

65

Fried Risotto cake

Paistettu risottokakku, villiyrttejä ja parmesankreemiä

 

Wild Miso Soup

Metsäsieniä, misokeittoa ja kuivattua levää

 

Broc n’ Roll Tempura

Kukkakaali-, varsiparsakaali- ja kookostempura

 

Buckwheat & Tofu

Tattaripuuroa, silkkistä ”tofu-majoneesia”, paahdettuja juureksia ja paistettuja ruusukaaleja

 

Spun Caramel Apple

Karamelli-omenaa ja kanelisorbettia

Ticket to Ride

69

Miso Buckwheat Blini

Miso-tattariblini, kolmen kalan mätiä, smetanaa ja suola-omenahilloa

 

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

 

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

 

Carved Steak Frittes

Härän ulkofilettä, sieniä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

 

Super Tiny Ice Cream Party

Pieniä jäätelötuutteja ja täytteitä

 

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapiokahelmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Yellow Submarine

99

Skagen Cocktail

Käsinkuorittuja norjalaisia katkarapuja baby gem salaatinlehdellä, majoneesia ja avocadomoussea

 

Sugar-salted Salmon Tataki

Kevyesti sokerisuolattua lohta, fenkolia ja lasinuudelisalaattia

 

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

 

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

 

Salmon Cottoleta

Leivitettyä ja paistettua lohta, lämmin kurkku-perunasalaatti, mustavalkosipulimajoneesia ja yrttijogurttia

 

Cod and ”Cassis”

Kevyesti paahdettua turskaa, marjavinaigrettea, pinaattia ja levää

 

”Lazy” Beef Wellington

Taikinoitu härän ulkofile, täytettynä sienillä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

 

Super Tiny Ice Cream Party

Pieniä jäätelötuutteja ja täytteitä

 

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapiokahelmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Snacks 7€

Miso Buckwheat Blini

Miso-tattariblini, kolmen kalan mätiä, smetanaa ja suola-omenahilloa

Fried Risotto cake

Paistettu risottokakku, villiyrttejä ja parmesankreemiä

Skagen Cocktail

Käsinkuorittuja norjalaisia katkarapuja baby gem -salaatinlehdellä, majoneesia ja avocadomoussea

Salmon Tartare ”Cigars”

Lohitartaria, soijaa, retikkaa ja purjotuhkaa

Steamy-love Pork Belly Bun

Possu-höyrysämpylä, kaalia, kuusilientä ja seesami-pikkelöityjä ituja

Alkuruokia 14€

Beef Tartare with Mustard Sorbet

Marmoroitua kotimaista härkätartaria ja kananmunan keltuainen ja sinappisorbettia

Wild Miso Soup

Metsäsieniä, misokeittoa ja kuivattua levää

Broc n’ Roll Tempura

Kukkakaali-, varsiparsakaali- ja kookostempura

Tigers & Cauliflower Tempura

Tiikerirapu- ja kukkakaalitempura sekä mänty ja sitruskastiketta

Sugar-salted Salmon Tataki 

Kevyesti sokerisuolattua lohta, fenkolia ja lasinuudelisalaattia

Pääruokia

Salmon Cottoleta 24€

Leivitettyä ja paistettua lohta, lämmin kurkku-perunasalaatti, mustavalkosipulimajoneesia ja yrttijogurttia

Cod and ”Cassis” 29€

Kevyesti paahdettua turskaa, marjavinegrettea, pinaattia ja levää

Buttermilk Chicken Schnitzel 21€

Piimä-marinoitua ja leivitettyä kananrintaa, Korean BBQ-kanansiipiä ja wasabikreemiä

Buckwheat & Tofu 20€ 

Tattaripuuroa, silkkistä ”tofu-majoneesia”, paahdettuja juureksia ja paistettuja ruusukaaleja

”Lazy” Beef Wellington 23€

Taikinoitu härän ulkofile, täytettynä sienillä sekä tryffeli-pinaattia ja bearnaise-kastiketta

Lisukkeita

Carrot & Cabbage 8€

Pikkelöityä porkkanaa, poltettua kaalia sekä maapähkinä-seesamikastiketta

Greens & Beans 8€

Lehtikaalia, kiinalaisia vihanneksia, sinappia, haudutettua haricot-papuja ja pikkelöityjä papuja

Bo Sam Combination Bowl 8€

Salaattia, sipulia, chiliä ja mausteita

”Bistro fries” 4€

Talon ranskanperunoita, yrttejä, mausteita ja rakkautta

Steamed Rice 4€

Japanilaista riisiä ja ripaus rapeutta

Jälkiruoka 14€

Matcha ”Bubble tea” Brulee

Crème brulee nappeja, tapioka helmiä ja valkosuklaa-matchapavlovaa

Spun Caramel Apple

Karamelli-omenaa ja kanelisorbettia

Head in the Clouds

Tammiparfait, kuivattuja metsämarjoja ja misokaramellia

Super Tiny Ice Cream Party

Vegaanista suklaasorbettia ja pronssattu "tatuointi"

Keilaniemi Mess

"Under contruction"

 

AVAAMME JÄLLEEN 2.6.2020!

 

Ravintola / baari:

MA SULJETTU

TI-TO 11.00-22.00
PE 11.00-23.00 (valomerkki 22:00)
LA 12.00-23.00 (valomerkki 22:00)

SU SULJETTU

Lounas
TI - PE 11.00-14.00

À la Carte
TI - TO 15.00-21.00
PE 15.00-22.00

LA 12.00-22.00

(viimeiset tilaukset keittiöön 1h ennen sulkemista)

040-3532522

(Aukioloaikoina vastaamme puhelimeen, muina aikoina toivomme että lähetätte sähköpostia. Lounasaikaan olemme kiireisimpiä, joten emme aina ehdi vastata puhelimeen.)

Accountor Tower 

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Parkkipaikkoja Keilaniemenrannan parkkihallissa (Keilaniementie 1, Accountor Towerin ja Alepan kulma)

Pysäköinti on maksullinen.