Lunch
Mon-Fri 10.30-14.00

A la Carte
Mon-Thu 17.00-22.00
Fri 17.00-23.00
Sat 15.00-23.00

 

Brunch

Sun 12.00-17.00

Restaurant / bar:
Ma-To 10.30-23.00
Pe 10.30-02.00
La 15.00-02.00
Su 12:00-18.00

040-3532522

Accountor Tower 

Keilaniementie 1, 02150 Espoo

Voita matka Japaniin!

JAPANISKABAN OHJEET JA LISÄTIEDOT

JÄRJESTÄJÄ

Yritys

Juniper Tower Oy

Y-tunnus

2940195-9

OVT-tunnus

003729401959

KILPAILUAIKA

31.1.2020 asti.

OSALLISTUMINEN

Voit osallistua sekä Instagramissa, että Facebookissa. Palkintoja arvotaan kaksi (2) kappaletta, joista toinen voittomatka arvotaan Facebookissa osallistuneiden kesken ja toinen voittaja arvotaan Instagramissa osallistuneiden kesken. Voit osallistua molemmilla tavoilla

FACEBOOKISSA: Voittaja arvotaan kaikkien tykänneiden ja kommentoineiden kesken 31.1.2020. Voittajan tulee olla noudattanut kaikkia kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ja muut vastaavat.

INSTAGRAMISSA: Voittaja arvotaan kaikkien kuvasta tykänneiden, sen tarinoissaan jakaneen ja instagramseuraajien kesken. Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ja muut vastaavat.

SÄÄNNÖT JA MUUT OHJEET

  • Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Lisäksi arvonnan tuloksesta kerrotaan medioissa.

  • Voittoa ei voi vaihtaa rahaksi

  • Kilpailuun voi osallistua 31.1.2020 asti.

  • Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 (vai enemmän?) vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Soupster Family:n oma henkilökunta.

  • Kilpailuun osallistuvien tulee henkilökohtaisesti olla Facebook-yhteisön jäseniä

  • Instagramissa kilpailuun osallistuvien tulee henkilökohtaisesti olla Instagram-yhteisön jäseniä ja heidän Instagram-syötteensä tulee olla julkinen.

  • Kilpailusäännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailusääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

  • Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kilpailuun käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ja muut vastaavat. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

PALKINTO

Matka Japaniin Rikun ja Jounin kanssa. Matka-aika on huhtikuu 2020. Lennot, majoitus ja ohjelmaan kuuluva ruokailu maksetaan voittajalle, muista kuluista voittaja vastaa itse.

ARPAJAISVERO

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta.

MUUTA

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

  • Facebook
  • Instagram